Ikke langt fra Karl Johans gate, Jernbanetorget og Det Kongelige slott ligger en butikk som åpnet 9. Juni 2016.

“Den gangen var det en spent gjeng som tok imot langt over 100 kunder, og lite visste vi da at dette var starten på NorDamp sitt eventyr. Da var det bare i drømmene at NorDamp skulle vokse seg til 12 avdelinger og nettbutikk som vi er nå”, mimrer Per Tomas Fjell, som er Driftskoordinator i NorDamp.

Rett ved Regjeringskvartalet og 22. Juli sentret, i “Hjertet av Oslo”, ligger NorDamp Oslo, som er avdelingen hvor Arber er avdelingsleder. I 2017 satte han foten innenfor døren og har siden vokst sammen med selskapet. Arber har også stillingen som Salgskoordinator, og fikk med det ansvaret for å følge opp alle NorDamp sine avdelinger.

 

Arber er avdelingsleder for NorDamp Oslo
Arber er avdelingsleder for NorDamp Oslo

Hvor lenge har du jobbet i NorDamp?

Jeg har jobbet i NorDamp siden September 2017!

 

Hva liker du best med jobben din?

Det beste med jobben min er den variasjonen jeg får – ingen dag er nemlig lik. Å drifte en butikk innebærer mye i seg selv, men samtidig som du gjør den jobben så får jeg bekreftelser fra mine kunder om den gode opplevelsen de har når de er innom. Dette motiverer meg i jobben videre!

 

Hva er ditt beste jobb minne?

Dette er umulig å svare på, nettopp fordi det er så mange gode minner. Skal jeg da nevne minnet jeg har fra omprofileringen av hele bedriften, og jeg fikk besøke og se mesteparten av Norge? Tårevåte kunder som kommer og takker for at jeg overbeviste de om å stumpe røyken? Eller kanskje da jeg fikk prisen for beste avdelingsleder? Nei nei, jeg har ett minne! Det er fra da min kjære kollega knakk sin finger på dansegulvet til “freestyler” under julebordet.

 

Hva har det siste året bydd på?

Det siste året har virkelig vært en karusell, det morsomme i dette er at ingen ba meg om å feste på sikkerhetsbeltet hardt nok. Dette blir et år som jeg kan fortelle om i lang tid fremover. Oslo butikken holdt blant annet stengt i hele 103 dager med Ring & Hent tilbud til alle våre kunder. I dag er vi endelig åpen som vanlig igjen og alle ansatte er tilbake til fulltidsarbeid.

 

Hvilket produkt klarer du deg bare ikke uten?

Jeg har selv en Gen S Mod med Valyrian II tank. I tanken pleide jeg å ha Red Astaire i før, men etter at Norse ble lansert så fant jeg en ny favoritt, nemlig Mountain Raspberry Menthol. Denne har en perfekt balanse av smak og mentol. Midt i blinken!

 

Hva håper du det kommende året har å by på?

Jeg håper at vi snart får slippe å bruke munnbind og holde avstand fra våre medmennesker – men mest av alt at samfunnet vender tilbake og vi finner de samme lokal butikkene som før.

 

NorDamp Oslo i akersgata
Fasade bilde av avdelingen NorDamp Oslo

Leave a Reply