Når en reiser i de nordlige delene av Norge, vil en observere at stressnivået slipper taket. Avstander er “bare ett steinkast unna”, uansett avstand, og kulturforandringer blir veldig åpenbare. Norge har ett folkelig folkeslag, men det er nok den ringende dialekten til nordlendingene som gjør at dem både er og virker mer sosiale enn noen andre fra andre land. Bodø er ett samlingspunkt før en reiser til Lofoten eller Nordlandsykehuset, og voksende kulturliv med både kunst og musikk. Bodø har fått oppdraget med å være Europeisk Kulturhovedstad i 2024, og blir som oftest kalt “Nordlands hovedstad”. Bodø byr på ekte nord-norske mattradisjoner, ekte og folkelige nordnorske mennesker og ikke minst, dampebutikken i Bodø.

Team NorDamp bodø e-sigarett, damp, e-juice
Børge, Thomas og Alexander er teamet bak NorDamp Bodø. Trivelige karer som en møter ved ett besøk.

Thomas Veines er avdelingsleder i den eneste dampebutikken i Salten-regionen. Sammen med Børge og Alexander i temaet sitt så har dem hjulpet utrolig mange å stumpe røyken. Det siste året har også en ny kundegruppe smyget seg innom dørene. De som sliter med godteri- og søtsug.

Det er ingen tvil om at disse unge lovende mennene elsker jobbene sine, og de gleder seg til å feire avdelingen sin 4 års dag den 17. februar.

Thomas Veines stilte gledelig til ett lite intervju

Nordamp tromsø e-sigaretter

Hvor lenge har du jobbet i NorDamp?

Jeg har jobbet for NorDamp i 2,5 år nå i April! Tiden flyr!

Hva liker du best med jobben din?

De gode samtalene vi får med våre kunder.  Det at vi blir utfordret i det å være kreativ, og det at kravet om at vi skal kunne det meste om så mange enheter er veldig morsomt. Teknologi og utvikling er gøy!

Hva er ditt beste jobb minne?

Det trivelige dampetreffet vi hadde i butikken! Det var ekstremt hyggelig, og det skal definitivt gjentas!

Hva har det siste året bydd på?

Siste året har stort sett bydd på positive ting i form av utvikling av både firma og butikk. Covid har selvfølgelig vært til stede, og det har vært noe utfordrende og frustrerende rundt det, men med så mye positivt som skjer i bedriften, så veier det virkelig ikke tungt!

NorDamp Bodø 200 forskjellige e-juice dampebutikk e-sigaretter
Langt over 200 forskjellige e-juice sorter kan en velge mellom hos NorDamp Bodø

Hvilket produkt klarer du deg bare ikke uten?

Jeg har vært så heldig å fått teste ut Valyrian 3 kit før det kom i butikk, og det er definitivt det produktet jeg bruker mest for tiden. Med en fantastisk smak av Berry Nice fra Liberty Flights, så blir dette den ultimate kombo

Hva håper du det kommende året har å by på?

Jeg håper virkelig det neste året byr på større utvikling i forhold til kvaliteten i vårt sortiment. Kvaliteten er allerede svært høy, men det er så spennende å se når vi får enda flere solide aktører på vår side! 😉

 

Les også disse artiklene i Dampavisen

2 thoughts on “NorDamp Bodø fyller 4 år!

  1. Isabel Pettersen says:

    Hei!
    Ja det har vi. Både i Bodø og i alle andre NorDamp sine avdelinger.
    Stikk innom gjengen i Bodø så hjelper dem deg.

    Mvh

Leave a Reply